Rain's pouring down

Livet är inte lätt när det är svårt.
Jag vill mycket och lite och ja jag är väldigt konflikträdd,
vilket är jobbigt. Vill inte tvingas välja. Vill veta exakt vad jag vill.
Ibland vill jag ingenting och ibland önskar jag att man inte kunde känna.
Hatar att svika mer än något annat..
 
 
 

snabbinlägg

 
Newin from H&M, kavaj 349 kr / stickad tröja 199 kr (hade lite rabatter och köpte lite underkläder med) 
 

Tusen, miljoner, miljarder ser oss fast det är så mörkt

Och att jag var en av de två av tre hundra

The vow

- so you wanna go
with me?
- okay
- okay
- what would you say if we tried out some place that we haven't been to before..
some place new?
- I like that
- after you.. 
 
 
 
så galet fina de där två.

inte säker på om jag vill längre

 
 
 
 

Min förra med kiwi och mango istället för dagens instabild på hallonsmoothien

 
 

Oktober..

har varit bra hittills. Det har blivit en del fotbollspelande, fotbollkollande, baka paj, träffa fina vänner, jobb, inhandlande, äta ute, överraskningar, irritationer, skratt, läxhjälp och små roadtrips. Det har även blivit tedrickande, skolhäng, fotande, shoppande, träffa släkt och många långa höstpromenader. Jag har varit lite nere ett tag men det känns som att det nu kommer att bli bättre och bättre. Oktober har börjat bra och fan så jag längtar till nästa söndag då nya Solsidan börjar. Passar även på att slänga in att jag är taggad för morgondagens sverigematch och att jag är kär i Idol där jag mest gillar Jens och Kevin tror jag. Alltså beslutsångest inför morgondagens t-e-v-e-k-a-n-a-l-v-a-l..
 
Jag känner inte jättemassor med blogginspo just nu så en liten fråga som ni gärna får svara på är, vad vill ni läsa mer om..? Saknar ni något? Vardag, händelser, träning, käk, shopping, outfit/kläder, random listor, tankar och känslor, vill ni se mer osedda pictures eller kanske mer uppdatering? ja säg till. Om inte så blir det bara så här tråk som vanligt, hare bra!
 
 
PuSsAr från posing duck
  

Blomma blad en miljard

 

To buy or not to buy, that's the question

 

pour it up


Blir mer och mer säker

 
 
+ Kan ni tänka er, idag satt jag på en filt iklädd endast linne på en öppen skogsslänt och bara njöt av mitt te i solen. Jag och mamma satt och fikade med kaffetermos och mackor under långpromenaden och det var förvånandsvärt varmt. Vi gick bland får, ekorrar, träd, broar och kor och hundarna älskar det. Underbart att ändå komma upp i tid och få en skvätt svag höstsol, det gör liksom hela dagen. 
Visst längtar jag just nu till värmen och efter ett brunbränt ansikte men är samtidigt så redo för höst, stora halsdukar och mysiga fina kläder. Känner egentligen för att ba snygga till mig och dra ut på stan och slösa pengar.
 
- Ser ni eller vet vem ägaren är av Volvon OPT 910 kan ni ju säga till. IDIOTEN som förmodligen var påtänd drog i vår inträngda bil med flit pga uselt tålamod . Så mycket störda människor det finns i vårt annars så vackra land, är sorgligt.

Fish go blurb

 

RSS 2.0