ååh

tjooo!
förut skrev jag ju att vi inte hade några läxor eller annat plugg.. jorå nu är det ju typ tvärt om. Shit, har typ ingen ledig stund och det är verkligen massor som jag måste göra nu asså. jävla bög.

good job mickis

Halloj där alla glada barn!
Hehe idag vaknade jag vid ett..
Sedan drog jag mig bort mot huddingehallen för att simma och träna lite och i slutet träffade jag Mickis och Johanna. Men nu har jag kommit hem och sitter här och dricker vatten och känner mig duktig! Måste också berätta att jag efter nyår började med att träna minst en gång varje dag, som att springa, simma, sporta, sjukgymnastik mm. Det har nu hållt i en månad och vi får hoppas att det funkar i minst en till innan jag börjar bli slö igen, haha:) Får se vilka roligheter som inträffar ikväll, have a nice day dudes.


bilderna är tagna för ett år sedan i think

today den 18e

HELLO
Sunk, min text sparades inte..
Jaja nu sitter jag i mitt rum och är proppmätt efter köttbullarna vi gjorde på hemkunskapen för någon timme sedan. Ikväll är inget speciellt planerat, bara att jag ska kolla paradise och kanske springa(?) Får se, pappa kommer väl ändå att tvinga ut mig. Så jävla skönt att vi inte har något plugg eller sånt just nu. Men sen i frebruari kommer det bli ett rent helvete, längtar verkligen inte, jo bara tills den tredje för då fyller jag år!

 
Bild jag ritade för ett två år sedan

Weekend

Tja Tja

Tillbaka till helvetet idag då.(skolan)
Helgen blev riktigt lyckad, på fredagen skulle jag varit med Lollo, Emma, Fanny och några i myrängen och spela poker men sen blev det inget för min del, vet inte riktigt varför men, var hemma och tog det lugnt istället. I lördags firade vi Fanny som fyllt 16!  vi var ungefär 10 stycken och käkade, dansade och pratade, så det var roligt:) Sedan i söndags var det 28års fika hos min kusin Christian som också var trevligt. pusshej.


 
  
 


 
 
 


2010

Tjoo alla snyggingar!
Nu är det år 2010 för er som inte visste det..
På nyår var jag borta hos några kompisar till familjen där vi käkade god mat och sånt. Idag har jag och mami varit i skärholmen och i kungenskurva, köpte något litet bara. Ska straxt gå och duscha men först kolla på "vi hade i alla fall tur med vädret" haha rolig film faktiskt!
God fortsättning, pussar o kramar mikaela.
 
Bilder: mikaela emilia max mikaela

RSS 2.0