SÄLEN 2010


with nothing to loose

Tänk att jag har varit uppe i fem timmar redan! jag som brukar sova så länge. Hela gårdagen spenderades med Tessi, Malin också en stund. Har i varje fall gjort lite ärenden och varit på röntgen under denna morgon. Senare idag har jag inte direkt några planer. Någon som vill leka? Aa nej okej men vi hörs sedan. Poooss


nothing is impossible

Vet inte vad jag ska göra med mitt liv så ja lever bara på nu. Imorgon ska jag i varje fall på magnetröntgen och efter det får vi se vad som händer. Godnatt♥

Hey you gay!

Rubrikfan är tillängnad den första som läser det.. heheh, you know!
Tjafan allesammans, idag (igår) var det julafton och det blev väl lyckat och
mysigt som alltid! Var i Sälen för några dagar sedan också och det var riktigt skönt och tänka sig, jag kunde till och med åka lite skidor. Slänger in ett inlägg på vad jag har fått i julklapp snart och lite bilder från Sälen, puss på er!


Cause baby you are a firework!

Nu ska jag SOVA. Kommer också åka iväg ett tag nu, så det blir troligtvis ingen bloggning på ett tag inte. Annars gick jag nyss på promenix till OK med två fina vänner och vill bara tillägga att jag starkt gillar mitt knä ibland, bildbevis va..
God natt babes!

Våra brister gör oss till människor

Skulle ha publicerats igår men datan ville sova.
Dataprov idaaag och mitt mvg hängde på det så det var ju lite synd.. Efter plugget drog vi med klassen till heron, jag käkade tacobar, riktigt uppskattat! Sedan lirade vi lite bowling. Mitt knä pallade inte riktigt det så bra men nu måste jag gå. Puss!

Already gone

Okej det här gör grymt ont, jag ber till den som ska finnas där uppe.
Snälla snälla, säg att det där inte händer igen.

CAN NOT STOP LOVING YOU

Från djupet av mitt hjärta nu, jag hatar mitt knä. Pajade idag på träningen igen. Blir så irriterad. Annars idag drog jag och mamma ner till HC en sväng och skulle beställa julkort och almanackor, som ni såg bilderna på i förra inlägget. Imorgon har vi dataprov, gillar vi att betyget hänger på det?.. nja va. Sedan blir det bowling med kära klarren, ha de gött! Ps. tomten.. jag önskar mig ett varmt land i julklapp, kan du fixa?




I asked my mother and she says she's paying


Bilder bilder och en jävla massa fina bilder
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 


i'm falling to peaces

Tjatja! Jag sitter i nuläget hemma hos Therese och vi sitter här och häckar framför datorn. Direkt efter skolan gick jag och Emma ner till huddinge centrum och sedan fortsatte jag vidare till sjödal och mötte upp Tessi och Malin. Efter det gick vi till donken hehe men nu måste jag sluta skriva, puss!
Här är en lite gammal och härlig bild sådär

Ett Gott Nytt Jul Alla Människor

FIIIITTTTAAAAA VAD JAG HATAR DETTA SKIT!!!
varför ska hotmail krångla just precis nu?
Såg precis att jag skickat fel dokument och nu går det inte att skicka in det rätta, det blev tydligen lite "error" Jaha men gud så trevligt!
Har lust att döda, någon frivillig eller?
Fan måste sova nu ju..

What's left of me

I helgen: kollade jag på hockey, AIK vann med 7-2! var med lite kompisar, spelade fotbollscup inomhus och pluggade, i princip det, låter inte så mycket men det har verkligen varit stress!
Nu: Detta är riktigt jobbigt, helt otroligt hur mycket jag kämpar nu. Kämpar som en galning för att hinna med precis allt och inte bara sista skiten i skolan bara utan allt! kan ju säga att det där lilla lovet som ligger och väntar är ytterst frestande nu!! Imorgon efter skolan ska jag vara med Tessi, hoppas utöver det att jag slipper tänka på skolan då, antagligen haha!

Godnatt! då jag borde somnat redan för länge sedan.

Konstigt nog har det blivit en stor del av mig..

blondast

tja alla fina människor, resten kan ju dra och kolla någon annan stans.
mitt älskade lilla knä, ibland hatar jag dig något otroligt!

tänk om det bara vällde in pengar..

Humöret kan man väl säga är fundersamt

On the first page of our story

Den efterlängtade skolkatalogen har kommit! Blev verkligen inte nöjd med resultatet men vem bryr sig liksom. För övrigt sitter och komunicerar med Dallan om vilken träning jag ska gå på, fotboll ute nu, eh?..


Only fucking fights

Nu närmast- fotbollsträning ute!
Hehe gjorde en überful min på bilden så täckte över lite..

if i could write you a song to make you fall in love

I would already have you up under my arm

Igår blev det stressigt som alltid så jag hann inte skriva något. Jag vaknade sent, åkte och handlade med mamma, spelade fotboll inomhus, hem och käka och direkt iväg på gympa. Allt gick jätte bra faktiskt, skitkul. Idag då förutom en lång skoldag till kl. 16.30 käkade vi flickor på kebaben och hade lite halvkul i väntrummet till sjuksyster. Men Emma var hos läkaren idag, feel un poco lonely without min lilla knubbis ! heheh närrå emma


everybody needs inspiration and light to break up the door

Då var man hemma efter en lång lördag. Det blev lite akward där i slutet hos Louise och jag mådde inte så bra men det var kul att träffa lite vänner igen. Nu har jag huvudvärk och ska göra i ording mig samt lägga mig i sängen med lurarna på. Eftersom inga bilder kommit ut ännu får vi ta till en gammal. Och om inte det fitthorkuksjävla internethelvetet hade krånglat hade jag slängt upp några fler bilder men är det så här det är och det får ni leva med. sleeeep tight sötisar



blue

förlåt men vad fan är det du vill?

so damn confused

Stress stress stress, är hemma en snabbis och ska göra i ordning mig nu. Idag har jag varit i farsta och nu ska jag på dansuppvisning, sedan direkt till julbord med lite släkt och vänner i Hågelby. Direkt från det ska jag till Louise på tjejmiddag.


but my legs were shaking, my hands were searching


Nej, jag ville verkligen inte

HAHAH VADÅ FETT SÖTA JU.. :$


Your'e my heart, your'e my soul

Tjena, jag kom precis in efter lite skottande på parkering och balkong. För övrigt är det friday nu och natten/gårdagen spenderades på birka paradise. Kryssningen blev faktiskt lyckad, jag åkte med mamma och syster så nu har vi alldeles för mycket gott med oss hem, farligt!! Käkade ju skit mycket på båten och i morgon ska vi på julbord också som man efteråt brukar känna sig rätt så mätt av..

1a December

Idag är det den 1a December och fy satan va kallt det har blivit!!!
Det börjar närma sig juletid och nu ska jag öppna min chokladkalender, om jag har längtat! I kväll blir det träning, men fotboll eller innebandy..? Den samma ständiga frågan.  Puss på er♥
Några bilder ifrån helgen med Amanda och Therese:


Tja fan, lite kul i skolan





RSS 2.0