dying song

Tjaa.
Hade första fotbollsträningen på riktigt länge idag då. Shit vad jag älskar fotboll och det har jag alltid gjort! Kommer aldrig kunna sluta :P Morfar var här på kvällen och pappa lagade blodpudding åt mig.. Tidigare idag var jag i farsta med mami och max. Har inte så mycket att skriva så sätter punkt här.

I LOVE YOU

Kom bara på att det är otroligt många jag älskar. Många och mycket. Vet inte riktigt varför jag skriver detta men jag kände bara för det. Så detta inlägg tillägnar jag till alla jag älskar!
Watch your step

94e inlägget

Vinkade av min fina lillasyster på brommaflygplats idag. Får klara mig utan henne i en vecka nu..
Sitter och klinkar på gitarren, herregud vad länge sedan det var man spelade:P nån som har lust att komma över och lära mig igen? hehe.
Pappa är på landet, mamma jobbar så bara jag och Max hemma, vi kanske också drar oss till landet senare men först måste jag se till att brorn min lagar mat till sin syster också!..

LOVE YOU BEBIS


24e JULI

Idag vaknade jag upp på landet, tyvärr till molnigt väder men inte regn som tur var. Vi badade och kollade på tv och sedan åkte vi till Nynäshamn och käkade omelett på en bar, haha. Vi kollade på AIK- Malmö men inget mer om det.. Om sådär en vecka bär det av till Gotland på P18 cup, kommer bli skitnice! By the way, fan vad tiden går snabbt! Innan man vet ordet av har man börjat gymnasiet asså, vill inte:/ pussen

Balbilder:


Kommer nog sakna klassen lite ändå! ;)♥

love.


Bilderna är tagna på Muskö på landet för ett tag sedan. ♥♥

break of dawn


almost redo att åka. Pusssen♥

love generation

Tjenare, ska nu ut på en springrunda i det kalla vädret.
Denna dag har jag inte gjort mycket alls. Fixat lite på rummet och i syrrans rum. Satt upp lite tapeter och slipat+ målat garderobsdörrar. Imorgon ska vi iväg till en släkting som fyller år och sedan kommer jag kanske att vara med någon kompis.
Måste gå nu för annars trampar grannarnas katt sönder tangentbordet.
C YA ♥


kände bara för att lägga in två bilder på två av mina älsklingar:)

Spanien 2lax10 del 1

                    

VÄNNER



Denna lilla sötnos var jag med igår blir det nu..
Och sötnosen till höger var jag med i förrgår;)..


Hehe och denna sötnos fyller år idag, Grattis!!

Who is going to make my decisions?

Heellloo folket!
Idag har jag varit i skärholmen med mamma och max, shoppade för en 1000lapp. Köpte egentligen en hel del i Spanien men vem tycker inte att det är härligt med nya plagg i garderoben liksom!? Efter det träffade jag min kära vän Jenny, har saknat henne!:) Jag, Jenny, Makke o Jens åkte till trehörningen och tog ett kvällsdopp, det var väldigt varmt haha. Sedan åkte vi hem till Jenny och där snackade vi lite skit. Dags för skönhetssömn nu, puss.

Köpte detta söta linne+örhängena i spanien på bershka l think.
Även armbandet är därifrån och på det står det M<3M hihi.


men bara när du inte hör vågar jag säga så


Random inlägg bara för att fylla på med några!

skulle publiserats igår..

Tja alla människor!
Jag har spenderat denna dag tillsammans med en av mina allra bästa vänner, Therese Collin. Vi har gått i spåret och badade efteråt och vi har varit hemma hos mig och haft det gött. Igår såg jag Eclipse med Emma och Amanda, kul att träffa dom igen. Den var rätt bra och får en 7a av 10. I förrgår natt kom vi hem från Spanien jag och Malin, vi har haft det hur bra som helst! Och shit vad mycket som kan hända på tre veckor! pusssaar

RSS 2.0