21 minutes too late to call it today

Yes, ligger här i min säng, kom nyss ut ur duschen och har käkat lite köttbullar, smarrigt värre. Hade sen träning så kom hem vid 20 i elva. Annars har dagen rullat på sådär som vilken annan måndag som helst. Imorgon väntar en skoldag på 8-16.05, lite plugg och kondition/fys träning. Mmmm kan inget annat än längta, eller vad säger ni?.. 
Some pictures from Alicante,Spain. OBS bara 4 av 3000 eller hur många var det.. :S
HAHA Puss.


(min arm ser.. aa lite smått missbildad ut)
LOVE!


weekend

Fredag:
sov tillmestadels
Lördag:
Sov till 2(?) Sedan på eftermiddag,kvällen blev det att åka till Nacka och kolla på modevisning, min kusin mm skulle visa upp sina egna kläder hon gjort. Mycket roligt!
Söndag:
kollade på innebandylagets final, åkte dit med Sofia, satt och kollade med Ia. Tyvärr förlorade vi med 2-1 däremot var skottsskillnaden 20-6 till oss(!!) TUR med andra ord.. Sedan tog jag moppen till HC och var lite med Sofia, vi fotade och grejade. Kommer inte ihåg så mycket mer.

landet förra veckan


min älskl


vill tillbaka!!

så jävla underbart!


Who Says I Can´t Get Stoned?

Tjaoo jag har ont i min panna. Obs panna inte huvud.. hehe lyssnar på spotify, helt underbart! Ligger också och pluggar matte, tyvärr men har vi nationella snart så har vi. Idag har jag varit i skolan, åkte hem över lunchen och drog till coop med kära Jenny, köpte mmm.. Marabou!! Just nu pågår också AIK-Halmstad, fan vad pinsamt om de förlorar denna matchen också... hopppas verkligen inte! Ska kanske ut och springa lite snart också. HARE.



(webcam) 

Försökte se ut som om jag hade kort hår :)

light the shadows

   
blandade bilder, både halvnya och något år sedan. pussar

One love

Yes. Imorgon blir det kanske stan en sväng, vara med en kompis och kanske mer, vem vet! Måste bara säga att jag var i spanien förra veckan, HELT UNDERBART!! kommer bilder med mera sedan. Tjao.<3

Abandon

Borde sova, kan inte. Kan aldrig.

Måste komma på bättringsvägen igen.

Ska kämpa nu, som in i helvete.


Cause I'm far away
from everything we knew
but all I see
reminds me so about you
face to face
I'm a hopeless case
We go on and I pretend
Cause I'm far away


RSS 2.0