Varför se om man inte inser?

Snaaart, snart så.


But the sound was trapped deep in me

Tänk, vi är nästan kapabla till att göra allt. Vill jag bara tillräckligt mycket så kan jag. Vill jag vinna är det ingen konst över huvud taget. Vill vi till och med döda kan vi göra det. Men det måste vara rätt, just då. Det finns dock ingen framtid, det finns heller något förflutet, en dåtid. Vi lever i nuet och kommer ständigt göra det. Det är det vi gör just nu som räknas men om bara någon hundradel är också det i det förflutna..  


Men aldrig aldrig kommer jag tillbaks



Heeyy! Stortorsk mot Älta idag då, 7-0. Visserligen rättvist med tanke på placeringarna, de på första och vi på sistaplats. Men det var ta mig fan sista matchen vi spelade så här nu, vi ska ta tag i det. Försöka i varje fall. Åtminstone så jag själv blir nöjd med min insats!
Kämpar med det absolut sista skolarbetet nu, satan vad jag längtar.

Under the skylight

Tja, sitter här i skolan. Lite halvirriterad på den just nu bara. Jag och Emma sitter och photoshopar våra bilder, superokul! Mathias kommer snart och så ska vi gå hem til mig, måste äta hehe. Hare bra, pusshej♥

none who cares and now like enemies

Oh god I am feeling it.
Ni vet de där blandade känslorna man inte kan sätta ord på. Man är inte ledsen, man är glad även om man är sorgsen. Man är lycklig och inte bara lycklig, man lever ut. Man längtar tillbaka så otroligt mycket till då allt var lätt men samtidigt ser man fram emot det kommande. Solsken och regnoväder. Man är helt kär och ser inget annat, man är så nere att man - på fullaste allvar - bara vill försvinna. Hat hat hat fast ändå inte riktigt. Sedan den där ingentingkänslan, hur ska man förklara den? ingenting, man känner inget helt enkelt inget. Nu känner jag allt.

sockerkaka

Hejhej, idag försov jag mig till spanska nationella men hann precis och nu sitter jag här hemma på lång håltimme med veronica maggio strömmandes från högtalarna. Jag åker kanske tillbaka sen till svenskan,
är ju sjuk men hoppas jag blir bättre snart. Love 

Utkast..

Hej jag äter melon och glass!!¿ :D

Precis som i en film så snälla bli min igen

och sådär, på tre timmar slog det över från halvfrisk till råförkyld! Herre gud, jag blir förkyld en gång i månaden minst ju. Antar att man får vara glad att det inte är värre men ändå, det är utmattande och jobbigt, speciellt såhär när man ska vara duktig och plugga. Stå ut! Stå ut! Inte långt kvar!!!

och leendet du log

Nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort

When I see the sun, I see you

Hejhej!
Underbart väder idag och vem blir inte glad av sådant liksom. Åkte och hälsade på morfar idag efter skolan, det var jättefint på hans nya lilla ställe på hölö. Mamma och jag stannade på vägen hem och åt sushi, hur gott?? och nu är jag helt ensam hemma och det blir till att spendera kvällen med att göra nödvändigheter i form av studering..
I morgon match igen, tagga!

    

Girl in black

Tre månader med älskling idag! Dagen började bra, lite extra bra faktiskt men vartefter dagen gick kan man väl säga att det blev sämre och sämre. Känns som att jag har otur med allt nu. Ligger så mycket efter i allt också. Skolarbete framför allt!

Sedan måste jag lära mig också att det inte funkar att ständigt gå runt och vara snäll, omtänksam och att bara ge och ge hela tiden, att vänta på att folk ska ge tillbaka bara för att de borde. Jag antar att man inte har något annat val än att hoppa på samma tåg för att klara sig, eftersom det inte finns några krav på att ge tillbaka och folk kommer ju ändå alltid att ta sig själva i första hand..

I know I can do anything



Aa tja! Igår hade jag nationella, idag hade jag två nationella och i morgon har jag nationella, förstår ni hur mycket det blir.. FyfaaaAn. Äckelplugget tar snart slut i alla fall så då blir allt ytterst befriande, oj vad man längtat! Befinner mig just nu här hemma hos Mathias och vi har ätit sallad, jag har klippt honom och nu ska vi nog kolla på film. Pussar♥♥

Una otra cosa, si que, te amo

Jag lever, jag lever! Hehe bloggen priotiteras inte riktigt högre än min lilla fritid inte men vill bara säga att jag lever, hade det jätte skönt på Mallorca, vi har vunnit vår första seriematch med laget, att jag nu målat färdigt mina naglar och att jag straxt ska krypa till kojs. Natt allah. hih♥ (smakprov från mallis nedan)

Inte den bästa

Sitter hemma hos min pojke och börjar inte förrän elva. Idag är det soligt och jag gick upp tidigt, känns brao! pusshejhöres♥

Undra om det var för att det var lättare då?




I don't care who you are, where your'e from, don't care what you did, as long as you love me

Nu packas det för fullt! Linnen, shorts, solbrillor och hela sommarköret. Förlåt men faaan va skönt det ska bli att komma iväg lite, iväg till lite värme och s¤l får man hoppas. Missar några nationellaprov, matcher och andra utflykter men det gör ingenting! Hoppar träningen idag också för packningens skull men ska till mathias ikväll. En hand två fingrar, peace out. 


 


sitting in school

Nu ska jag hem och packa. Pussssar!



RSS 2.0