Pink light only when the stars are blue


Who the hell said it would be fair

Det är tur att alla fall en del gillar snön, kylan, vintern.
 
 
 

Saturday twenty sixth

Konstigt nog var idag den bästa dagen på länge. Det som har förtärts under dessa 24 timmar är grekisk souvlaki och lamm från grekiska kolgrillsbaren, mammas frukost och färsk frukt på sängen, stor sushi delat på tre och nu tacos till middag. Känner att jag börjar bli lite bortskämd när det gäller matfronten. Ska mysa ner mig ordentligt nu och kolla serier samt käka det jag älskar mest av allt i världen, vindruvor. Grattis i efterskott älskade bror och grattis på dagen finaste Aida ♥
 
veryoldpic
 
 
 

feels like I'm bleeding inside


Åland 2013


Last thursday


I could be the one

"Ett tredje bröst" sade hon med ett halvt leende på läpparna och med gråten i halsen när hon lämnade rummet. Samma leende fanns kvar när hon kom tillbaka men nu en liten skillnad, denna gång ett mer självsäkert leende. Dock förvånandsvärt förvärrad smärta. Aldrig att någon kunde tro att det var så illa. 

GOOD TIMES


Du ökar genomsnitt

Tjenahej idag blev det sen taco/femkamp/snack/myskväll med kära laget. Sen har jag även

suttit och ritat lite och nu kan jag ej sova men I will try again. Puss och godnatt på er! 

 


to keep me hanging on

 
Sjukt mycket konstiga känslor. Väldigt blandat överallt. Jullovet har nått slutet och skolan har tagit fart.
Enkla dagar men samtidigt en tuff tid.

Jag sitter för tillfället här hos Mathias, är lite smått hungrig, med huvudvärk och ont i ryggen som vanligt.. Ska ta och kolla upp den snarast och även ta tag i att söka extrajobb samt lite andra små nyårslöften som att säga mer ja och nej. Knas va. Ska såklart kötta sista tiden i skolan men träningen alltså, den måste tas upp nu igen efter en månads sjukdom! Har planer på g. Tagg på mycket nu! Samtidigt inte på mycket hmm.

fab

 
 

RSS 2.0