Veckan igen va


Veckan


Hate you


When words collide

Galet 

Life's a beach is geeky

Jag har fort och flängt som jag vet inte vad den här helgen. Minst 20 mil i bil, har varit norr om stan och söder om stan med brudarna. Men det har varit väldigt kul och som jag har saknat att spela, både boll och annat. Efter fotboll, beachvolleyboll, träningar, teori och matcher ligger jag nu i sängen med sköna blåmärken och träningsvärk, den lär väl t.o.m. kännas ytterligare imorgon.. Är redo inför morgondagen måndag, som blir kort i skolan - åh så skönt! Men blir nog dessvärre mer plugg hemma, uschan. Nu är jag allt trött, synd att jag inte har sovmorgon för det hade jag behövt. ZzzZZzzZzznark

 


I kind of need you right now

,

Upp då

 
Det är så jävla nära nu så det är läskigt. Jag kan säga att jag för tillfället är lite för lat för att kötta varken plugg, träning eller något annat. Men jag gör det jag måste och lagom mycket och jag hoppas för guds skull att det räcker, för att jag själv ska bli nöjd. Det är det enda viktiga. Det behöver inte bli bäst, men jag vill vara nöjd när jag står där i min vita och de höga.

Måste börja söka jobb och kolla efter studentklänning och det innan studenten. Varför känns det som att jag har för mycket och inte hinner allt jag vill? Känner mig bajsstressad fastän det inte borde vara så farligt. Det är jobbigt för att jag inte hinner träffa mina vänner tillräckligt, det är jobbigt för att jag inte får tillräckligt med familjetid, det är jobbigt att inte träffa pojkvännen lika ofta som förr. Men vad är det jag gör med tiden då?!

Ska gå och tvätta bort ansiktets gråa nu och få mig lite sömn, imorgon får jag inviga mina nya fotbollsdojjs alla fall. Pussen.

you painted black upon the widest lies


Crazy babygirl there aint nothing like ya, hey little Porschaaa

Enkel work-day


Crossing every ocean of this earth

 

Bra utgång idag Malin! ;) kanske får försöka oss på en ny snart igen..?

Godnatt allaahopa och ledsen för dålig uppdatering men har haft fullt upp med livet.

 


Nacka forum


In a city that we lost

 

 
Agerade lite fotograf till dessa små snygg-brudar igår, och här fick ni några av bilderna. Puss å kyss.

RSS 2.0