BRAAA..

..att min fotbollsträning börjar om mindre än 20 min och att jag inte har bensin i moppen och inte någon som kan skjutsa, sedan har fotografering med innebandyn precis efter. Kommer ju inte vara så vacker på det fotot om man säger så. Slutade dessutom halv fem idag och försov mig, verkar vara min bästa dag hittills.. nej inte direkt. FAN hatar allt skit just nu när inget fungerar..

Inte som alla andra

Tjoo, vaknade av att bror min kom upp och frågade ifall jag skulle ha skjuts till skolan men till min förskräckelse började jag om fem minuter, yes hade försovit mig!! Som tur var kommer jag fram till skolan efter bara fem ynka minuter efter att vi börjat.. herregud, såg säkert ut som ett litet missfoster idag, gr8! Menmen glömde ju kort idag också så skulle inte fått någon mat men lurade till mig en tallrik ändå hehe, cred till moi!

Här är min käre pojkvän dåra, eller i varje fall en av de
lite snyggare varelserna på jorden.. ♥

Is that allright with you..

Hej folket.
Jag kom precis hem från en rundtur med mopeden, skjutsade hem Jenny. En trevlig prick det där! Kan också meddela att det kändes som minusgrader(!!) dock var det bara 8 grader eller nått sånt, men fyfan. Imorgon blir det i alla fall att gå upp tidigt och åka och kolla på syrrans match mot bajen och sedan blir det Dalarö med familjen och annat folk på kräftskiva! God natt:) ♥


Fjäderlevski..

Det är halvlek och AIK leder mot Levski Sofia med 1-0!!
Kom hem typ sex efter en dag på fjäderholmarna med klassen. Regnigt och kallt som satan. Tyvärr var fotbollsträningen inställd också så inget speciellt bra har gjorts idag. Imorgon blir det skoldag enligt schema, jippi..
P&K♥

update

Tja! Hemma redan, rätt nice att gå Huddinge ändå måste jag säga. Klassen verkar helt okej! Lite död hitills, vi är bara 16 st men det blir nog bättre snart. Imorgon blir det Fjäderholmarna med nya klassen så hoppas verkligen på bra väder! Idag har vi första innebandyträningen, vet inte om jag känner mig helt redo för det än men vi får se.. Tyckte det kändes lite varmt imorse men det turnd out to regna sedan:( Så det var väl det om just nu så länge.

Går tydligen inte att lägga in bilder just nu?
Så det får bli några gamla godingar istället ;)
Haha jag hade lite olika hudfärger på bilderna..

Tessi messi och jag på gräsö några år sedan.

Några år tidigare! Skulle chansa på att vi är runt 11? Riktiga coolingar.

Hehe sötingarna jag och Jenny i sjuan, åttan?

Bror och jag. Älskade att kolla alla hockeymatcher-.-


Två gamla headers gjorda på paint, haha

I'm over-fucking-board

Helluu, tänkte slänga in ett inlägg då det var rätt länge sedan nu.. :)
Ska ändra design snart också, kulkul! Just nu sittter jag i soffan och kliar sönder alla mina 40 myggbett! Det var helt sjukt mycket mygg igår hos Malin.. Där hängde jag under kvällen för Niklas fyllde 18. Mycket trevlans! Var i Skärholmen med kära mamma igår också och shoppade en del. Måste köpa lite mera grejor sedan. Hehe dessutom gick jag upp vid 8 (?!) och gick och mötte Amanda, sedan tog jag en promenad, till följd av lite skavsår.. Men duktig jag var va :D
Btw snart börjar man gymnasiet också:( Måste njuta riktigt ordentligt av de sista timmarna på lovet nu, PUUUSSS

Bilderna är tagna för flera år sedan.
Använder en gammal dator nu eftersom jag pajat min :'(((


Dålig bild men det är från en fotbollstidning, saknar mitt gamla lag..


RSS 2.0