Don't ask to forget her


Så otroligt ledsen för detta skit

Fan


Helvete

 
helvete helvete helvete, om jag blir sjuk nu igen vet jag att du vill straffa mig gud...
 

25<3


Who the hell wants that pressure

 
Så mycket i tankarna just nu. Personer man känt som snart inte finns kvar. Mycket planerande och tankegångar. Lite besvikelse, ångest och en del längtan. Jag önskar jag kunde få lite mer tid till allt. Mer tid med dig innan det är för sent. Mer tid till att ta reda på vad jag till hundra procent vill. Jag hade klarat av så mycket mer då.
 

I see yoooouuouuuu


För första gången på länge yeaaah


Väst


whooaooaaa


Hej brun, blond, röd, grön, orange, beige, lila, grå hårfärg!

 

naha


It turned out to be a good day after all

Trots sjukdom drog vi, nästan hela familjen, ut och åkte lite lätt långfärds idag. Hundarna ääälskar snö men jag är rätt trött på den nu må jag säga och för att inte tala om flåset mitt. Damn vad jag ska träna snart. Jag träffade ytterligare några saknade. Jag färgade och klippte bästis hår och blev allt sugen själv och sen har vi varit på möte med laget. Saknar sovsällskap.. (och nej älsklingstotti jag menade inte dig denna gång..) Och sist, sjuklingen ska kötta sig upp till skolan imorgon, go me va!

Dagens utvalda bilder.

Days like this

Det känns som om jag undviker vad jag behöver ta itu med men jag har samtidigt godkända ursäkter för tillfället.
Tyvärr vaknade jag upp sjuk denna söndag så motivationen är nere på noll! Jag som har sett fram så mycket emot att börja träna och få lite rutiner igen.. Bajs asså, jävligt bajs. Jag förstår ärligt talat inte hur man kan bli sjuk så ofta som jag blivit på sistone, oftare sjuk än frisk, då måste något vara fel? Om jag orkar med skola imorgon får vi se då. Lovet har varit fint i varje fall! Lite mello, tjockande, tevetittande, nyttig matlagning, kompismys, hundpromenader, lite fika, mycket sovande, restaurangmys, reseplanerande, sporttittande, släktträffar, kalas, pojkvänsmys och familjetid. Nightie

 


Och det går neråt


Om jag bara kunde hjälpa dig på något sätt


RSS 2.0